Hirdetés

Bemutatkozott a Realme X50 Pro Player

Ezzel együtt nagyjából megtudtuk, mennyibe kerülhetett a X50 Pro kamerarendszere, mást ugyanis nem változtattak, de az ár jelentősen kedvezőbb.

A Realme egy rakás eszközt tervez ma bemutatni, a sort pedig a Realme X50 Pro 5G Player nyitotta. A készülék tulajdonképpen megegyezik a csúcsmodellel, mindössze a kamerarendszert cserélték egy ezek szerint jelentősen kedvezőbb árú konstrukcióra. A gamer kiadásba cserébe kerültek grafit lapok a hátlap és az akkumulátor közé, hogy jobb hűtést biztosítson a Snapdragon 865-nek, a kontextuális teljesítménynövelésről és a hálózati stabilitásról pedig a HyperBoost 3.0 gondoskodik a WiFi, az LTE és az 5G hálózatok közötti dinamikus váltással.

A Realme X50 Player szintén 6,44 hüvelykes, FHD+ felbontású, 90 Hz képfrissítéssel dolgozó HDR10+ kompatibilis AMOLED panellel rendelkezik integrált optikai ujjlenyomat-olvasóval és dupla előlapi kameralyukkal, amely ezúttal egy 16 megapixeles főkamerát és egy 2 megapixeles mélységszenzort szállásol el.

A hátlapi kamerarendszer viszonylag komoly visszalépésnek tekinthető. A főkamera csak 48 megapixel, nincs telés szenzor, csak egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles mélységadatokkal foglalkozó egység és egy 2 megapixeles makró kamera, aminek, zárójelben jegyeznénk meg, általában kevés haszna van.

A hardverjellemzők és az adatkommunikációs képességek viszont megegyeznek. Nagyjából. A Player már UFS 3.1-s belső tárolót kap 128 GB-os méretben, a 6, 8 vagy 12 GB-os rendszermemória pedig maradt LPDDR5-ös szabványú. Adott a 802.11ax WiFi (WiFi 6), az 5.1-es Bluetooth aptx HD kodekkel, NFC, sztereó hangszóró, viszont jack csatlakozó nem termett. Az akkumulátor mérete is változatlan, a 4200 mAh-s telepet továbbra is 65 wattos gyorstöltéssel lehet életre kelteni.

A Realme pont egy éve van jelen a kínai piacon.
A Realme pont egy éve van jelen a kínai piacon.

Három memóriaopció lesz elérhető, a 6/128 GB-os 2699 jüanos áron (121 ezer forint), a 8/128 GB-os verzió 2999 jüanért (135 ezer forint), ami kedvezőbb, mint a megegyező memóriakiosztású Realme X50 Pro 5G 3599 jüanos nyitóára. A legkomolyabb kiadást 12 GB RAM-mal és szintén 128 GB nem bővíthető belső tárhellyel 3299 jüanért lehet előrendelni a mai naptól, ami 148 ezer forint körül jön ki. Az X50 Player első évfordulós különkiadását nem lehet megvásárolni, ajándék lesz a márka aktív Weibo-rajongóinak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés