Hirdetés

Bemutatkozott a Realme 2 Pro

Harmadik modelljét mutatta be ma az Oppo almárkája. A Realme 2 Pro az előzőeknél egyszerűbb dizájnt kapott, hátul a gyémánt-struktúra helyett egyszerű felület néz vissza a felhasználóra, a dupla kamera és a kör alakú ujjlenyomat-olvasó persze szokásos módon adott, elöl pedig a vízcsepp alakú notch (a Realme szerint Dewdrop, tehát harmatcsepp) teszi ki a formaterv figyelemfelkeltő részét.


[+]

Kijelzője 6,3 hüvelyken Full HD + felbontású és Gorilla Glass védettségű, a rendszerchip pedig a Qualcomm-féle Snapdragon 660, amihez 4/64, 6/64 vagy 8/128 GB-os memóriacsomagok érhetők el. Szoftveresen az Android 8.1 dolgozik rajta a gyártói ColorOS 5.2-vel, amihez olyan extra funkciók tartoznak, mint például a telefon komplett adatklónozása, vagy a Smart Play, ami a telefonon tárolt videókat engedi a háttérben, csak hanggal játszani.


[+]

A hátlapi kamera 16 + 2 megapixeles, a képalkotásért felelős szenzorhoz f/1,7-es apertúra tartozik. 3500 mAh kapacitású az akkumulátor, gyorstöltésre viszont nem alkalmas. A fekete, sötétkék és világoskék színekben elérhető mobil Indiában már 53 000 forintnyi összegtől elérhető, de a legdrágább verzió sem lett drágább 70 000 forintnál. Október 11-étől rendelhető elő, egyelőre kizárólag a Flipkarton, de állítólag nemzetközi piacra dobás is várható, a márka eddigi - még nem túl hosszú - életében először.

Azóta történt

Előzmények

  • Megérkezett a következő Realme

    Az Oppo almárkája az egyediségét hangsúlyozza ki a középkategóriában, de a biztonság kedvéért egy notch azért került rá.

  • Oppo F1 Plus - nem esett messze az almafától

    4 gigabájt rendszermemória, 64 gigabájt tárhely, 16 megapixeles előlapi kamera, mutatós és karcsú kivitel, illetve pazar összeszerelés – miért kellett az ígéretes recepten iOS-majmolással rontani?

Hirdetés