Bemutatkozott a Pepsi-mobil

Bár a márka valóban megegyezik az üdítőitalokat gyártó céggel, nem kell arra gondolni, a normál, light és citrom ízesítésű frissítők gyárainak hátsó szegleteiben mostantól mobilok is készülnek, a Pepsi Phone P1 gyártója ugyanis a Shenzen Scooby Communication Equipment, ami értelemszerűen egy kínai illetőségű vállalat. A Pepsi csak a nevét adja a termékhez, az 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőhöz MediaTek MT6592 lapka, 2 gigabájtnyi RAM és 16 gigabájtos háttértár tartozik, a készülék pedig Android 5.1.1-alapú.

Bemutatkozott a Pepsi-mobil
[+]

A hátlapján 13 megapixeles, f/2.0 aperúrájú kamera található, alatta pedig egy ujjlenyomat-olvasó figyel. Az elején 5 megapixeles fényképező áll rendelkezésünkre szelfik készítéséhez, a fémből készült házban pedig 3000 mAh kapacitású akkumulátor felel az üzemidőért. A kétkártyás mobil LTE-képes, a P1 lesz a nemzetközi verzió, a P1s pedig a kínai kiadás. A második kártyát igény szerint microSD-re is cserélhetjük.

Bemutatkozott a Pepsi-mobil
[+]

A készülék elég kedvező, 699 jüanos áron bukkant fel egy kínai webáruházban, ez nagyjából 32 000 forintnak felel meg. A Pepsi Phone P1 kék, arany és ezüst színekben érhető el, a dobozban a phableten kívül egy töltőfej, egy kábel és egy védőtok került elhelyezésre.

Előzmények

Hirdetés