Hirdetés

Bemutatkozott a Meizu m3

A Meizu m3 note bemutatása után várható volt, hogy nemsokára megérkezik a kisebb variáns is, és bár a Meizu m3 nem kapott fémházat vagy ujjlenyomat-olvasót, néhány érdekességet azért fel tud mutatni az elődjéhez képest, azonos árazás (599-799 jüan) mellett.

Bemutatkozott a Meizu m3
[+]

A legkomolyabb fejlődés a chipset terén történt, a négymagos MediaTek helyére nyolcmagos MT6750 érkezett, négy darab 1,5 GHz-es és négy darab 1,0 GHz-es, 64-bites Cortex-A53 processzormaggal. Az alapvető memória és a tárhely nem lett nagyobb, maradt 2/16 gigabájt és a microSD-vel kivitelezhető bővíthetőség, de a nagyobb modell 3/32 gigabájtos RAM-mal és háttértárral büszkélkedhet.

Külsőleg nem történt sok változás, a polikarbonát készülékház szinte pontosan ugyanakkora, mint az m2 esetén, a kijelző mérete és felbontása sem változott, öthüvelykes, 720p felbontású, 294 ppi-s képpontsűrűséggel büszkélkedhet. Az előlapon annyi változást vehetünk észre, hogy 2.5D lekerekítések figyelnek az üveg szélein. Nőtt az akkumulátor kapacitása, 2500 mAh-ról 2870 mAh-ra, miközben egy kisebb vékonyításon is átesett a kütyü, 8,7 milliméterről 8,3-ra fogyasztották.

Bemutatkozott a Meizu m3
[+]

A hátlapon 13 megapixeles kameraszenzor található fázisérzékelős autofókusszal, a lencse rekeszértéke f/2.2. Az előlapi érzékelő 5 megapixeles, optikája pedig f/2.0 apertúrával büszkélkedik. Az elérhető LTE-sávokról nem tudunk meg túl konkrét információkat, de sajnos nem valószínű, hogy megkapta volna a B20-at az eszköz, van viszont Bluetooth, GPS és WiFi a/b/g/n. A kütyü árazása továbbra is barátságos, Kínában 599 jüant (körülbelül 25 000 forintot) kell fizetni az alapmodellért, a 3/32 gigabájtos kiadás pedig 799 jüanba kerül, ez nem éri el a 35 000 forintot, ha végzünk egy gyors átváltást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

Hirdetés