Bemutatkozott a Karbonn Titanium Mach Two

Újabb kedvezményes árfekvésű készüléket mutatott be a Karbonn. Az indiai vállalat a Titanium terméksorozatát frissítette, méghozzá a Mach Two névre hallgató okostelefonnal. A képeken egész jól kinéző mobil egyelőre hazai földön debütál, méghozzá 166 dolláros, azaz nettó áron átszámolva 48 ezer forintos áron.

Karbonn Titanium Mach Two

A Mach Two-ba egy 5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőt szereltek, melynek meghajtásáért egy 1,4 GHz-re skálázott négymagos processzor felel. RAM-ból 1 GB-ot, belső tárhelyből pedig 8 GB-ot kapott a masina, nem hagyták ki a microSD foglalatot sem. A két SIM-et kezelő, Android 4.4 KitKat operációs rendszerrel forgalomba kerülő újdonság hátlapján egy 8 megapixeles, BSI szenzorral ellátott kamerával találkozunk, mind a hátlapot, mind pedig az előlapot a Corning Gorilla Glass 3 védi.

 

Előzmények

  • Bemutatkozott a Karbonn Titanium Dazzle

    Az indiai vállalat legújabb terméke 5 hüvelykes WVGA kijelzővel, valamint négymagos processzorral hódítana az alsó kategóriában.

  • Karbonn Sparkle V - szikrázó sebesség

    Az indiai vállalat újdonsága Android One operációs rendszerrel érkezik, emellett 4,5 hüvelykes FWVGA kijelző és négymagos processzor jellemzi, a siker viszont kétséges.

  • Karbonn Titanium X - nincs benne X-faktor

    Az indiai cég csúcsmodellje Full HD felbontású kijelzővel, négymagos MTK processzorral és 13 megapixeles kamerával venné fel a versenyt a konkurensekkel.

  • Karbonn A19 - indiai fűszer

    Ritkán teszi tiszteletét nálunk indiai mobiltelefon, most viszont letesztelhettük a népes ázsiai ország egyik készülékét, a nagy képernyős Karbonn A19-et.

Hirdetés