Hirdetés

Belépőszinten is jár az ötéves terméktámogatás

A Samsung Galaxy F15 5G bukott le, négy főverzió- és öt évnyi biztonsági frissítést ígér a marketinganyag.

Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy F15 5G az ázsiai piacokra, melynek testvére a nálunk is forgalomba kerülő Galaxy A15 5G. A két készülék szinte tökéletesen megegyezik, ugyanazt a Dimensity 6100+ chipet használják, illetve a kinézetük is nagyon hasonló, viszont akadnak apróbb különbségek.

Az egyik ilyen, hogy a Galaxy F15 nagyobb akkumulátort kap (6000 mAh) a Galaxy A15-nél (5000 mAh). A töltés mindkét esetben csak vezetékes, 25 wattot vesz fel USB-C csatlakozón keresztül mindkét telefon. A kijelző megegyezik, ugyanazt a 90 Hz-es, 6,5 hüvelykes FHD+ panelt találni az F15-ben és az A15-ben is.

A Galaxy F15 5G-ről kiszivárgott marketinganyagokA Galaxy F15 5G-ről kiszivárgott marketinganyagokA Galaxy F15 5G-ről kiszivárgott marketinganyagok A Galaxy F15 5G-ről kiszivárgott marketinganyagok (forrás: Smartprix) [+]

A hátlapon a Galaxy F15-ön három kamerát találni, egy 50 megapixeles főkamerát, egy 5 megapixeles ultraszéles egységet és egy 2 megapixeles segédkamerát. Várhatóan a telefon 4 GB memóriával és 128 GB beépített tárhellyel kerül majd forgalomba, ezek annyira nem izgalmasak, viszont a képeken látható négy generációnyi Android frissítés és az öt évnyi biztonsági támogatás ígérete az Android 14-gyel indító belépőszintű telefonhoz már az, a Samsungon kívül más gyártó nem ad ilyen hosszú terméktámogatást jelenleg.

(forrás: Smartprix) [+]

A kiszivárgott marketinganyagok szerint a Samsung a Galaxy F15-ben is kínálja majd a One UI 5.0 óta meglévő funkciót, mely felerősíti telefonhívások közben a hívó- és a hívott fél hangját is. A Smartprix információi szerint a Galaxy F15 5G-t a Samsung február 22-én fogja hivatalosan bemutatni, az értékesítés pedig Indiában kezdődik.

Előzmények

Hirdetés