Be sem jelentették, mégis előrendelhető a Galaxy View tablet

600 dollárért, azaz mintegy 170 ezer forintért máris kosárba lehet helyezni az Adorama.com-on a Samsung régóta emlegetett 18,4 hüvelykes képátlójú tabletjét, amely a kiszivárgott promóciós képek szerint a konyha vagy a nappali saját lábon álló kiegészítője lehet.

A méretes Galaxy View kihajtható lábbal érkezik
A méretes Galaxy View kihajtható lábbal érkezik [+]

A fenti, elvileg hivatalos viszonteladó partner a specifikációkat is közölte: eszerint a Galaxy View tablet TFT technológiájú, 1080 x 1920 pixeles megjelenítővel, Exynos 7580-as SoC-vel, 2 gigabájt RAM-mak és 32 gigabájtos belső tárolóval a fedélzetén érkezik hamarosan. A tárhely microSD kártyával bővíthető. A készülék előlapjára 2,1 megapixeles kamera került.

Főzés közben sem kell lemondani a tartalomfogyasztás élményéről
Főzés közben sem kell lemondani a tartalomfogyasztás élményéről [+]

A Galaxy View pontos méreteiről a fenti oldalon nem lehet semmit megtudni, azt viszont igen, hogy a hátlap alatt 5700 milliamperórás telepet helyeztek el, 8,5 órás videózás ígéretével, az pedig már a korábbi fotókból is kiderült, hogy a méretes masina saját, a hátlap felől kipattintható támasztékkal érkezik, hiszen ekkora méretben inkább az asztalon a helye az érintőkijelzős táblagépnek, amely Android Lollipopot futtat.

Táblagép - óriástábla - televízió - így képzeli el a Samsung a jövő otthonát
Táblagép - óriástábla - televízió - így képzeli el a Samsung a jövő otthonát [+]

A fenti oldalon előrendelhető készülék a WiFi és a Bluetooth mellett, kiszereléstől függően mobiladat kapcsolatra is képes, méghozzá Cat.6-os alapokon, így a streamelés sem lehet gond, a jó hangminőséget pedig sztereó hangszórópár hivatott biztosítani, persze ennek hatékonyságát majd a tesztek és a visszajelzések döntik el. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Samsung mikor jelenti be hivatalosan az eszközt (pillanatokon, esetleg napokon belül), Galaxy View az egyik promókép szerint mindenesetre a televízió és a táblagép közötti űrt kívánja betölteni, már ami a képernyőméretet illeti.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés