Bakizott a Samsung a Galaxy A7 bejelentésekor

Hirdetés

A Galaxy A sorozat legkisebb és középső tagja után a Samsung az 5,5 hüvelykes Galaxy A7-ről is lerántotta a leplet, ám nem kis kavarodást okozott a Samsung Tomorrow-n közzétett sajtóközlemény, amely a kijelzőfelbontást az előzetes pletykákkal ellentétben nem Full HD-nek, hanem HD sAMOLED-nek jelölte. Mi is a fenti anyagból dolgozunk a hír megírásakor, aztán a Samsungnál valakinek feltűnt, hogy hibás adatot közöltek, és korrigálni kellett.  Most mi is így teszünk.

A Galaxy A7 Full HD megjelenítővel érkezik, az eredeti infógrafikán téves adat volt a HD AMOLED megjelenítő
A Galaxy A7 Full HD megjelenítővel érkezik, az eredeti infógrafikán téves volt a HD AMOLED felirat

A Galaxy A7 tehát Full HD, azaz 1080 x 1920 pixeles SuperAMOLED kijelzőpanellel érkezik, minden más maradt azonban a korábban bejelentett, így a Snapdragon 615-ös vagy Exynos 5430-as rendszerchip, a 2 gigabájt RAM, a 6,3 milliméteres vékony fémház, az 5 megapixeles előlapi kamera, a 13 megapixeles hátlapi és a 2600 milliamperórás akkumulátor. A Full HD felbontás mindjárt jobban hangzik egy phablet esetében,  mint a sima HD.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: A7 műtárgya

    Mi az: vékony, finoman megmunkált fémház borítja és nagyon drága? Hát a Samsung Galaxy A7, amit ma esti adásban részletesen bemutatunk.

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

Előzmények

Hirdetés