Az Oppo weboldalán jelent meg a Neo 5s

Hirdetés

Az Oppo mostanság leginkább a ColorOS következő verzióján dolgozik, de ez nem jelenti azt, hogy a készülékek fejlesztésével ne foglalkoznának. Erre példa a Neo 5 örökébe lépő Neo 5s is, ami egyszer csak felbukkant a vállalat weboldalán, külön bejelentést nem szentelt neki az Oppo.

Oppo Neo 5s

A Neo 5s-ben egy 4,5 hüvelykes IPS kijelző található, felbontása WVGA, azaz 480 x 854 pixel. A gyártó növelte a megjelenítő érzékenységét, így akár vizes kézzel is használható. A burkolat alatt egy 64 bites Snapdragon 410 (MSM8916) chipset duruzsol, az 1,2 GHz-es processzor négymagos, RAM-ból 1 GB-t dukál, a grafikus feladatokat az Adreno 306 látja el. A flash tároló mérete 8 GB-t, ezt maximum 128 GB-os microSD kártyával lehet bővíteni.

Oppo Neo 5s

Az Oppo újdonsága az Android 4.4 KitKat alapokra épített ColorOS 2.0.1-es verzióját futtatja. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera található, ami gyors képfeldolgozást tesz lehetővé, és 720p-ben vesz fel videót. A két SIM támogatással ellátott készülék 2000 mAh-s akkumulátort kapott, ára pedig 160 euró, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 49 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Reklámfilmen az Oppo R7 és R7 Plus

    Nem bírta ki a hivatalos bejelentésig: az Oppo már a hétvégén megmutatta az Oppo R7 és R7 Plus készülékeket.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • Samsung Galaxy Note 3 Neo - barátságos óriás

    A Note széria minden phablet őse, de igyekeztek több ember számára elérhetővé tenni, így megszületett a Neo utónévvel illetett kivitel.

  • Oppo Find 5 - nem csak a nagyok tudnak

    Messziről jött telefon azt mond, amit akar. De az Oppo Find 5 jól mondja: nem csak a nagy márkák képesek csúcsmodellt készíteni, ráadásul a szoftver is ugyanolyan fontos, mint a vas.

Hirdetés