Hirdetés

Az elemzők 4K kijelzős S8-at vizionálnak

Remekül sikerült a Galaxy S7, amely a piac egyik legélesebb és legjobb tulajdonságokkal felruházott kijelzőjét rejti, ám 8-9 hónap, és a gyártónak rá kell licitálnia saját termékére. Mivel a Samsung egyébként is a piac egyik vezető kijelzőgyártója, nem meglepő, hogy az elsők között mutatott be QHD-s, azaz 1440 x 2560 pixeles mobilkijelzőt, bár 4K-ban a Sony Xperia Z5 Premium beelőzte őket. Igaz, az az eszköz általában 1080p felbontáson jeleníti meg a tartalmakat.

Pár hete a Samsung már demózott egy 5,5 hüvelykes, 4K felbontású kijelzőt, VR célokra
Pár hete a Samsung már demózott egy 5,5 hüvelykes, 4K felbontású kijelzőt, VR célokra (forrás: NDTV) [+]

Pár hete, egy kiállításon felbukkant egy 5,5 hüvelykes, 2160 x 3840 pixeles Samsung panel, kifejezetten a virtuális valóság kiegészítők igényeire szabva, és az UBI Research, már ezt a megjelenítőt vizionálja a jövő évi Galaxy zászlóshajóba. „Több szempontot figyelembe úgy gondoljuk, hogy az ilyen, 5,5 hüvelykes AMOLED kijelzők gyártósori kihozatala javulni fog a következő hónapokban, így ez a megjelenítő fog kikötni a jövő évi Galaxy csúcskészülékben, amely alighanem az S8 nevet kapja" – nyilatkozta a The Korea Heraldnak az elemző cég munkatársa.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy Note5 - ötletes öthetes

    Vékonyabb és keskenyebb lett a Samsung új csúcsphabletje, az üveg hátlap, a kiváló kamera és a remek lapkakészlet bizonyára sokaknak tetszeni fog, az árcímke viszont már kevésbé barátságos.

Hirdetés