Az átlagosnál sokkal szebb lesz a Honor 8

A Huawei egy új teasert (előzetes képet) tett közzé az interneten, amin a hamarosan bemutatásra kerülő újdonságukat, a Honor 8-at dicsőítik. A készülék az "átlagosnál gyönyörűbb lesz", a kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a korábbi szóbeszédek szerint ez lesz az eddigi legcsinosabb, Honor márkajelzéssel ellátott mobiltelefon.


[+]

Egyelőre nincs még hivatalos dátum a bejelentéssel kapcsolatban, ám tény, hogy amikor már ilyen fotók látnak napvilágot, nem szokott messze lenni a leleplezés időpontja. Azt már egyébként lehet tudni/sejteni, hogy a készülék 5,2 hüvelykes, Full HD (vagy akár QHD) felbontású kijelzővel kerül forgalomba, belül pedig a legújabb fejlesztésű HiSilicon Kirin 955 lapka dolgozik majd. A rendszermemóriát nem spórolja el a vállalat, hiszen 4 gigabájt RAM-ra lehet számítani, a fényképezők felbontása 12 illetve 8 megapixel lesz, az energiát pedig egy 3200 milliamperórás akkumulátor biztosítja majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • Fotókon látható a Honor 8

    A kínai hírközlési hatóságnak köszönhetően már nem csak azt tudjuk, hogy az átlagnál szebb lesz a Honor 8, hanem fotót is láthatunk róla.

Előzmények

  • Huawei P9 Plus - nyomós ok

    Nyomásérzékelős előlappal, AMOLED kijelzővel, 64 gigabájtos tárolóval és nagyobb akkumulátorral támad a phabletes P9, ám az Erő legyen azzal, aki az árcédulát meglátja.

  • Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren

    A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Két év alatt vívta ki a tiszteletet a Honor

    Nálunk csak tavaly előtt szeptemberben, a világ más részein azonban két éve indította útjára a Huawei saját almárkáját, a Honort. Minden, amit tudni érdemes róla.

Hirdetés