Az AT&T-nél debütálhat a BlackBerry Venice

Hirdetés

A BlackBerry a hírek szerint Venice kódnéven fejleszti legújabb csúcsmodelljét, ami valamikor az év második felében kerülhet majd forgalomba. A vállalat még nem erősítette meg a készülék létezését, ám Evan Blass, az @evleaks egyik nagyágyúja szerint a masina eleinte csak az amerikai AT&T szolgáltató kínálatában lesz elérhető, véleménye szerint még a karácsonyi szezon kezdete előtt.

A Venice abszolút a felső kategóriát képviseli, a teljes, kicsúsztatható QWERTY billentyűzet mellett 5,4 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik, ami ugyanúgy a szélek felé hajlik, mint a Samsung Galaxy S6 edge esetén. A Snapdragon 810 SoC körüli hercehurca miatt a kanadaiak is a hatmagos processzorral ellátott Snapdragon 808-ra voksolnak. A 3 GB RAM biztosra vehető, a hátlapi kamera pedig valószínűleg 18 megapixeles lesz. A Venice érdekessége, hogy már Android operációs rendszer futhat rajta (ennek lehetőségéről a vezérigazgató is beszélt már), ám nem ez lehet az első ilyen szoftverrel felvértezett BlackBerry készülék, hiszen a Prague kódnéven fejlesztett, Z3 örökösének szánt masina is már a Google-féle megoldással láthat napvilágot valamikor augusztus folyamán.

Azóta történt

  • Újabb kép a BlackBerry Venice-ről

    A kanadai gyártó sokak által várt készüléke 5,4 hüvelykes kijelzőt, kihúzható QWERTY gombsort kaphat, és különlegessége, hogy Android rendszer fut majd rajta.

Előzmények

Hirdetés