Az Asus hivatalosan is elismerte: érkezik a Zenfone 3 család

Hirdetés

Számos méretben és felszereltséggel elérhető a tavalyi Asus Zenfone 2 család, amelynek a legtöbb tagját Intel rendszerchip hajtja. Egy éve még sokan azt várták, hogy eljöhet az Intel Atom SoC-k reneszánsza az okostelefonok között, a chipset gyártó azonban hátraarcot vett, így a Zenfone 3-as sorozat javarészt qualcommos hardverrel érkezik majd, bár Jerry Shen vezérigazgató a MediaTeket is megemlítette a DigiTimes beszámolója szerint. Noha Mr. Shen júniusi bemutatóról beszélt, az Asus már kiküldte május 30-ai meghívóit, úgyhogy várhatóan aznap megmutatja magát az új mobilos família a sajtónak, aztán nyár elején a nagyérdeműnek.

Alul kicsit több a hely a kelleténél
A tavalyi Zenfone Max után (felül) Jerry Shen szerint érkezik a Zenfone 3 Max [+]

A Zenfone 3 széria a tágabb értelemben vett középkategóriára kíván fókuszálni, ez a stratégia ugyanis eddig bevált – 2016 első negyedévében például 40%-kal nőtt az Asus okostelefonok utáni árbevétele, egy évvel korábbhoz viszonyítva. Az új Zenfone készülékek augusztustól lesznek elérhetők Shen szerint, aki azt is megosztotta, hogy várhatóan a Max utótagú phabletek felelnek majd az eladások kétharmadáért, a sima és a Zenfone 3 Deluxe modellek pedig a maradékért. A május 30-ai eseményen a Mobilarena.hu stábja is ott lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Zenfone 3 előzetes érkezett

    Az új Asus okostelefon família több tagja is megmutatja magát a most közzétett, kedvcsináló videón. A bemutatón mi is ott leszünk!

  • Megvan a Zenfone 3 startja

    Első körben Tajvanon lehet az Asus új okostelefon famíliáját megvásárolni, és nem is kell már ehhez túl sokat aludni.

Előzmények

  • Marshmallow frissítést kapott az Asus Zenfone 2 Laser

    Az Android 6.0 telepítése után megszabadulunk számos olyan bloatware-től, ami a régi rendszerben még jelen volt.

  • Asus Zenfone Go - nyugtalan árazás

    Belépőszinten sem néz ki rosszul egy Zenfone, de az árazás nem kimondottan passzol a 4G hiányával küzdő MediaTek MT6580-alapú hardverhez és a visszafogott felszereltséghez.

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

Hirdetés