Az Acer kivár a WP8 kapcsán

A 2011 októberében bemutatott M310 „Allegro” az Acer egyetlen Windows Phone platform köré épülő készüléke, mely sikerét erősen beárnyékolta a Nokia agresszív piaci stratégiája. A tajvani gyártó ennek ellenére nem zárkózott el teljesen a Microsoft platformjának használatától, feltéve, ha bizonyos feltételek teljesülnek. Allen Burnes, a mobiltelefonos divízió vezetője szerint cége akkor ad ki újabb Windows Phone operációs rendszert futtató készüléket, ha a platform európai részesedése 15 százalék fölé emelkedik, hiszen ez már valóban tükrözné a felhasználói igényeket. Az ABI Research, Strategy Analytics és Kantar World Panel elemzései szerint a Windows Phone részesedése egy év alatt megduplázódott, így nem meglepő, hogy a Sony is egy Vaio sorozatú WP8 mobil kiadását fontolgatja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

  • Microsoft „Cortana” – további részletek

    A privát levelezésben felbukkanó repülőjáratokkal kapcsolatos információk monitorozására is képes lesz a Windows Phone platform személyi asszisztense.

  • WP8 modellek Indiából

    A licencdíjak eltörlésével csábíthatja telefonos platformja felé a feltörekvő gyártókat a Microsoft.

  • VLC Windows Phone modellekre

    A Microsoft platformjának frissített változatára is elérhető lesz a népszerű VLC videólejátszó.

  • Érkezik az Iconia One 7

    Az amerikai hírközlési felügyelet jóváhagyása után rövidesen piacra kerülhet az Acer legalsó szegmensbe szánt táblagépe.

Előzmények

Hirdetés