Hirdetés

Árulkodó puzzle a Huawei meghívója

A Huawei Nova következő generációja hamarosan bemutatkozik, a meghívó megerősíti az eddigi értesüléseket.

A Huawei december hatodikán mutatja be a Nova széria következő generációját, ami az idei Nova 5-ös sorozatot váltja, nem mellesleg a Nova 5T-t, ami konkrétan a Honor 20, csak mintás a hátlapja. A hivatalos renderképek egy webáruház termékkínálatából kerültek elő, a specifikáció pedig jobbára pletykákból ismert. Két dolgot azonban megerősít a Huawei szerény nehézségi szintű rejtvény-meghívója.

A szavak a meghívó fekete tokjában rajzolódnak ki.
A szavak a meghívó fekete tokjában rajzolódnak ki.

A kijelző bal sarkába lyukasztott dupla előlapi kamerarendszert és az 5G hálózati támogatást, amit eddig sem volt nehéz megtippelni. A készülék elvileg a legújabb HiSilicon Kirin szettel, integrált NSA 5G modemmel és négy hátlapi kamerával érkezik legalább 8 GB rendszermemóriával. Az új modellt elvileg továbbra is IPS kijelzővel hozza a Mikulás.

A sima és az 5G változat között a kiszivárgott specifikációs tábla alapján lesz még egy eltérés. A Nova 6 5G 4200 mAh-s akkumulátort kap, szintén 40 wattos gyorstöltéssel és elérhető lesz 256 GB belső tárhellyel szerelt változatban is. Minden más stimmel, leszámítva értelemszerűen a tömeget.

Előzmények

Hirdetés