Arany színben is kapható a Honor 4X és 4C

Hirdetés

Manapság egyre több gyártó gondolja úgy, hogy a fekete és a fehér szín mellett érdemes más árnyalatú mobilokat is piacra dobni. Ennek több oka is van, a teljesség igénye nélkül az egyik a trendiség, a másik pedig az elegáns külső. A Honornál eddig csak fekete és fehér színekben voltak elérhető a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező középkategóriás termékeik, ám immár limitált számban arany színben is elérhető a két készülék.


[+]

A Honor 4X nálunk is járt teszten, és 5,5 hüvelykes, HD felbontású kijelzőjével hódít, a Honor 4C pedig szintén vendégeskedett a szerkesztőségben, ez a mobil 5 hüvelyken jelenít meg 720 x 1280 pixelt. Mindkét készülék Kirin 620 chipsettel, 13 megapixeles kamerával, 2 gigabájtnyi rendszermemóriával, microSD-vel bővíthető 8 gigabájtos adattárolóval rendelkezik, és két SIM-et kezel.


[+]

A 4X az előbbieken kívül 4G/LTE-képességgel és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral hívja fel magára a figyelmet, a 4C-t egy 2550 mAh-s telep látja el energiával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 4C - becsületkassza

    Tesztalanyunk a középkategóriában hódíthat, hiszen a nyolcmagos processzor, a 2 GB RAM, a duál SIM támogatás és a 13 megapixeles kamara ellenére kedvező árcímkét kapott, de vannak hiányosságai is.

  • Vajon eljut Európába a Honor 7?

    A Huawei kötelékébe tartozó brand sejtelmes videóban válaszol. Érkezhet a Honor 4A is.

  • Honor 4X - négytalálatos

    A vállalat újdonsága lényegében a phabletek között versenyez az 5,5 hüvelykes HD kijelzővel, jó az üzemidő, erős a nyolcmagos processzor, a kamera jó képeket lő és az árat is sikerült eltalálni.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés