Április 20-án érkezhet a LeEco Le 2

Hirdetés

A semmiből bukkantak elő tavaly az akkor még LeTV névre hallgató kínai tartalomszolgáltató (kereskedő, elektronikus termék, kiegészítő és okoskerékpár gyártó) mobiljai, és a Le 1s nálunk is megfordult, amely a kinti árazást figyelembe véve igencsak ütősre sikeredett. Az 5,5 hüvelykes, Helio X10-es phablet persze nem a LeEco névre átkeresztelt vállalat csúcskészüléke, az ugyanis az első Snapdragon 820-as masina, a Le Max Pro, a középkategóriába szánt Le 2 ennek ellenére villámgyors rendszerchipet kaphat a Snapdragon 652 vagy a Helio X20/X25 személyében.

A fotó a LeEco Le 2 hátlapi kamerájával készült
A fotó a LeEco Le 2 hátlapi kamerájával készült [+]

A LeEco következő bemutató eseménye április 20-án, Pekingben lesz, és minden jel arra mutat, hogy a Le 2 lesz az egyik főszereplő. Egyfelől elszaporodtak a kapcsolódó kémhírek, másfelől pedig a LeEco alelnöke közzétett egy kameraképet, amely bevallása szerint az említett készülékkel készült. Bár a fotóba nem lehet belenagyítani, hogy a felbontást és a részletgazdagságot megítéljük, sokatmondó a tavaszi téma, ami szintén a közelgő bejelentésre célozhat. A képátló várhatóan marad 5,5 hüvelyk, a felbontás Full HD, a memória 3 gigabájt, a belső tároló 32 gigabájt, a csatlakozás pedig USB-C típusú. A kamerák felbontása 8, illetve 16 megapixelesre növekedhet.

Azóta történt

Előzmények

  • Snapdragon 652-vel is felbukkant a LeEco Le 2

    Egyre többen várják a LeEco legsikeresebb készülékének, a Le 1s-nek a folytatását, amely korábban Helio X20-as SoC-vel járt teljesítményteszten, most pedig Snapdragon 652-vel.

  • Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

    A LeEco (korábbi LeTV) mindössze második éve van jelen az okostelefon piacon, máris népes tábor várja a tavaly Le 1 és Le 1s folytatását, amelynek állítólagos fotói most kiszivárogtak.

  • MWC 2016: A LeEco ugródeszkának használná Amerikát

    Megszólaltattuk az idehaza a mobiltelefonjairól ismert LeEco (korábbi LeTV) közösségi médiaigazgatóját, Will Parkot.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés