Hirdetés

Akciófigyelő: megjelentek a Tronsmart termékek az EUStock kínálatában

A Tronsmart 2013-ban alakult Shenzhenben. Kifejezetten töltőkre, adatkábelekre és akkumulátorokra fókuszálnak, leginkább azóta ismertek, hogy a Qualcommal történt megállapodást követően hivatalosan is gyártanak QuickCharge szabványú megoldásokat, amelyek gyors töltési idővel kecsegtetnek.

Hazánkban az EUstock vette fel a Tronsmart termékeit a kínálatába, jelenleg három olyan terméket forgalmaznak, amelyek megfelelnek a QuickCharge 3.0-s szabványnak. Egy 12 000 mAh-s, Li-Pol külső akkumulátort (PBT12 PRESTO) USB Type-C kábellel, egy hálózati töltőfejet (WC1T), valamint egy szivargyújtós töltőt (CC1T).


[+]

Hamarosan érkezik azonban a Tronsmart egyik legújabb terméke is, a simán csak Chocolate néven piacra dobott, vezeték nélküli gyorstöltő (WQ10). Ennek érdekessége, hogy nevéből adódóan tényleg úgy néz ki, mint egy tábla csoki és az egyik első olyan töltőpad, amely támogatja a Wireless QuickCharge szabványt. Érdemes azonban tudni, hogy a gyors töltés csak akkor működik, ha egy erre alkalmas telefonnal próbáljuk ki, illetve magát a töltőpadot is olyan hálózati töltőfejhez kapcsoljuk, amely ismeri a QuickCharge szabványt.

Előzmények

Hirdetés