Hirdetés

Akciófigyelő: egyre olcsóbb rollereket kínál a Tomtop

Most már bőven a 100 ezer forintos ár alatt is van értelmezhető tudású roller.

Hirdetés

Happyrun HR-15 a neve annak a szerkezetnek, amely nemrég került a Tomtop kínálatába és elég kedvező áron ígér korrekt képességeket. A puszta specifikációk alapján az itthon is közkedvelt Xiaomi M365-höz hasonló, vagyis 8,5 inches kerekeken gurul, motorja valamivel erősebb, hiszen az európai szabályozás maximumát képviselő 350 wattos teljesítményt kínálja, az akkumulátor 10,4 Ah-s, maximális sebessége 25 km/h-ban van limitálva, a teherbírását pedig 100 kilogrammban határozza meg a gyártó.


[+]

Az árát belőtték 200 euró alá, ami azt is jelenti, hogy még a jelenlegi árfolyamon számolva is maximum 74 ezer forintot kérnek érte, a Tomtop pedig nem számít fel szállítási költséget és németországi raktárból szolgálja ki a vásárlókat. A gyártó 35 kilométeres hatótávot ígér, de ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy általában nem a nyélgázon megtett utazások számítanak mérvadónak, a töltési idő maximum 4 óra.


[+]

Hátul tárcsafék (és féklámpa), a kormányon pedig egyszerű LED kijelző, csengő és első fényszóró található, a Happyrun HR-15 természetesen összecsukható a kormányrúd csatlakozás pontjánál, így a 13 kilogrammos roller relatív könnyen szállítható tömegközlekedési eszközön is. Az akciós ár elvileg még egy hónapig érvényes, de a készlet hamarább elfogyhat, ahogyan az történt a Niubility N2 esetében is.

Hirdetés