Hirdetés

Ajándék kártyatelefon a Pannontól

Jövő év március 17-ig komplett mobil adatátviteli csomagot biztosít ügyfeleinek a Pannon GSM. Új számlás előfizetés kötése, valamint a Mobil Data 500 vagy 1000 szolgáltatás megrendelése esetén a számítógépbe illeszthető mobil modemet, úgynevezett kártyatelefont ajándékoz a felhasználóknak. Az előfizetők a távközlési szolgáltató kínálatának három népszerű modellje közül válaszhatnak.

A MobiCard kártyatelefon, amely szoftverrel, hanghívások, illetve faxüzenetek kezdeményezésére és fogadására is alkalmas kezelőfelülettel rendelkezik, ideális a szerteágazó üzleti feladatok ellátására. A nagy sebességű harmadik generációs hálózatokon is forgalmazni képes Option GlobeTrotter 3G/GPRS kártya kifejezetten a nagy méretű fájlok letöltésére, az internet és az email-szerver elérésére alkalmas, míg a kettőjük erényeit ötvöző MobiCard Plusz a mobil szélessáv adottságait kiaknázva, az EDGE adatátviteli normát alkalmazva nyújt széles körű felhasználási lehetőségeket.

A Pannon GSM Mobil Data 500 és 1000 csomagjai havi átalánydíjuk fejében 500, illetve 1000 MB adatforgalmat biztosítanak, amely bőségesen elegendő akár az üzleti levelezéshez vagy a web böngészéséhez is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés