A Xiaomi Redmi Note 3 a legkelendőbb

A Xiaomi tavaly év végén bemutatott készüléke a valaha volt legkeresettebb eszköz az indiai vásárlók körében, ami számszerűsítve azt jelenti, hogy minden kilenc darab online értékesített telefonból egy biztosan az általunk sem sokban kifogásolt Redmi Note 3. Kissé érzékletesebben kifejezve a volument, hét másodpercenként talál gazdára egy ilyen eszköz. A megjelenés óta most szeptemberig összesen 2,3 millió készüléket értékesítettek.


[+]

A MediaTek Helio X10-es chipsettel, 2 vagy 3 GB rendszermemóriával és ujjlenyomat-olvasóval szerelt, hatalmas és kitartó akkumulátorral ellátott, emellett kedvező árú eszköz tiszteletére a Xiaomi külön oldalt kreált, ahol egy játék keretében igyekszik érzékeltetni, pontosan mennyire csekély idő is 7 másodperc. Az idei verzió, a Xiaomi Redmi Note 4 sem sikerült rosszul, legalábbis papíron biztosan nem hagy sok kívánni valót maga után a kategóriában, de jelenleg úgy tűnik, a tavalyi verzió népszerűsége továbbra is töretlen.

Előzmények

  • Helio X20-at kaphat a Redmi Note 4

    A Xiaomi egyik legnépszerűbb terméke a középkategóriás phablet, aminek legújabb generációjába MediaTek hardver és 4100 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet.

  • Xiaomi Redmi Note 3 Pro - teljesítménytúra

    Az eddig is remekelő Redmi Note 3 még erősebb hardvert, nagyobb felbontású kamerát és microSD kártyaolvasót kapott a mutatós fémház és a hatalmas telep mellé.

  • Xiaomi Redmi Note 3 - zártosztályos zseni

    Az ártól kezdve a fémházon át az üzemidőig minden klappol az ujjlenyomat-olvasós, Helio X10-es Redmi Note 3-mal – kivéve a zárt bootloadert, ami Kína határain kívül jelenleg eléggé rossz hír.

Hirdetés