A szelfifotósok álma lehet a Meitu M6

A készülék nem csak hátulra kapott 21 megapixeles kamerát, hanem elölre is, hardveresen teljesen rendben van, a külső viszont megosztó.

Hirdetés

Úgy tűnik, immár tényleg megállíthatatlan a szelfizés trenjének elterjedése, ám ameddig a hátlapi kamerák javarészt megfelelő minőségű képeket készítenek, az előlapi szenzorok általában jelentősen el vannak maradva társaiktól. De nem a Meitu M6 (igen, nem a Meizuról, hanem egy indiai cégről van szó) esetén, melynek elejére és hátuljára is egy 21 megapixeles fényképező került. A mobil különlegessége még a HiFi minőségben felvevő audiomikrofon, valamint a home gombba rejtett ujjlenyomat-olvasó.


[+]

A telefon formaterve egyébként teljesen eltér a megszokottól, nem merész dolog kijelenteni, hogy inkább a hölgy felhasználókat célozza termékével a vállalat. A tartalom az 5 hüvelykes, Full HD felbontású AMOLED panelen jelenik meg, a gép lelke pedig egy 2 gigahertzes, nyolcmagos processzorral ellátott MediaTek Helio P10 chipset, méghozzá Matli-T860MP2 grafikus gyorsítóval, 3 gigabájt RAM-mal és 64 gigabájtos adattárolóval megspékelve. A 2900 milliamperórás akkumulátorral napvilágot látott eszköz 457 dollárba kerül.


[+]

Az M6 mellett leleplezték a V4 frissített változatát is, ami szintén 21 megapixeles fotómodulokkal kecsegtet, és más téren sincs nagy különbség az előbb említett modellhez képest, csupán annyi, hogy 128 gigabájtos tárolóegységgel is kapható, plusz bőr hátlapot kapott, ára pedig egyáltalán nem baráti, hiszen 762 dollárt kell kicsengetni érte, ami egy árérzékeny piacon egyáltalán nem hangzik jól.

Azóta történt

  • A Xiaomi megállapodott a Meituval

    Pontosabban a hardvergyártást vette át, ami komolyabb szelfiképességekkel bíró készülékek érkezését is jelentheti a gyártótól.

Előzmények

  • Prémium kiadást kap az uleFone Future

    Pár hete mutatta be „képernyőkeret nélküli” újdonságát az uleFone, most pedig bejelentette, hogy a Helio P10-es alapverzió mellett Helio X20-as kiszerelés is érkezik, méghozzá 128 gigabájtos tárolóval.

  • Megmutatta az erejét a MediaTek Helio P10

    A kompetitíven árazott, friss középkategóriás MediaTek SoC ellátogatott a szakma által gyakran használt GeekBench egy- és többmagos processzoros teljesítménytesztjére.

Hirdetés