Galaxy blog: A Samsung kínai weboldalán bukkant fel a Galaxy J3

A Samsung Galaxy J3-ról az utóbbi időben már számos információ napvilágot látott, hiszen megkapta korábban a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság és a szintén távol-keleti 3C jóváhagyását is. A készülék most a dél-koreai vállalat saját weboldalán bukkant fel, bár kicsit érdekes, Galaxy J3⑥ néven.


[+]

Érdemes megemlíteni, hogy az interneten listázott mobil a China Telekom szolgáltatóhoz tartozik, de ha végignézzük a specifikációkat, akkor nincs különbség közte, és a néhány héttel ezelőtt az amerikai FCC által jóváhagyott, SM-J3109 modellszámú készülék között.


[+]

A Galaxy J3 lelke egy 1,2 GHz-re skálázott négymagos processzor (alighanem egy Snapdragon 410 chipsetről van itt szó), az előlapra egy 5 hüvelykes, 720p felbontású Super-AMOLED kijelző került. Az alkalmazások egyidejű futtatását 1,5 GB RAM segíti, az adatok pedig a microSD-vel bővíthető 8 GB-os tárhelyre menthetők. Az energiaellátás a 2600 mAh kapacitású akkumulátor feladata, a fényképezés oroszlánrészét pedig a 8 megapixeles hátlapi kamera vállalja magára.


[+]

A 142,3 x 71 x 7,9 milliméteres és 138 grammos telefon operációs rendszerének verziószámáról nincs feltüntetve információ, ám több mint valószínű, hogy az Android 5.1.1 szoftvert telepítették fel rá. Nem maradhattak el a Milk Music, valamint a Smart Manager alkalmazások sem, utóbbi a rendszer működéséről tájékoztatja a felhasználót.

Előzmények