A Samsung ellenfelet állított a Blackberry-nek

A Samsung i320 nemrég a CommunicAsia kiállításon mutatkozott be, de akkor még európai forgalmazására kicsi esély volt. A Motorola Q és a Nokia E61 sikere miatt azonban úgy ítélte meg a gyártó, hogy a Blackberry-re emlékeztető modellt nem hagyja parlagon heverni a távoli keleten.


QWERTY billentyűvel

 

A mindössze 12 mm vastagságú okostelefon a mérlegen csupán 95 grammot nyom. Ehhez képest igen bőséges szolgáltatáskínálattal rendelkezik. A Windows Mobile 5.0-ás operációs rendszerrel felvértezett készülék ismeri a push email technológiát, hátlapján 1,3 megapixeles kamera kapott helyet, természetesen van benne Bluetooth, viszont nem működik 3G hálózatokon.
A 120 megabájtos belső memória microSD kártyákkal tovább bővíthető, a 240x320 pixel felbontású kijelző fizikai mérete pedig 2,2 inch. A beépített média lejátszó sztereó hangszórókon keresztül próbál élvezhető zenei élményt nyújtani. Az adatátvitelt GPRS és EDGE technológia segítségével oldották meg. A telefon még ebben a hónapban Európa főbb piacain a boltokba kerülhet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés