A Nokia és az Electronic Arts összefog

A Nokia és az Electronic Arts tegnap bejelentette együttműködését, amelynek eredményeképpen az Electronic Arts a Nokia egyik legfontosabb mobiljáték-szállítójává válik. Az Electronic Arts több millió Nokia készüléktulajdonost lát majd el mobiljátékokkal a Nokia Content Discoverer (tartalomfelfedező) segítségével. A megoldásnak köszönhetően a mobilkészüléken található „üzleten” keresztül a mobiltulajdonosok könnyen hozzáférhetnek a letölthető tartalmakhoz. Az ügyfelek a karácsonyi ünnepek közeledtével hét Electronic Arts játékot tölthetnek majd le, a Tetris®-t, a Tetris® Mania-t, a The Sims™2-t, a Doom®-ot, a FIFA 06-ot, a Tiger Woods PGA TOUR® 06-ot, és a FIFA Street 2-t. 2007 közepétől kezdve az Electronic Arts kifejezetten a Nokia S60 készülékekre tervezett világklasszis EA játékokkal támogatja majd a Nokia új generációs mobiljáték-platformjának bevezetését.

A tartalomszolgáltatás-modell fejlesztése és a játékélmény fokozása érdekében a Nokia és az Electronic Arts világszerte együttműködik a még izgalmasabb játékélmény megvalósításán. A Nokia készülékek tulajdonosai a továbbfejlesztett játékminőségre, kiváló teljesítményre, és ösztönösen használható készülékekre számíthatnak.

„Közös célunk a Nokiával, hogy az emberek a mobiltelefonjukon világszerte könnyen megtalálhassák és játszhassák a legjobb minőségű játékokat. Örömmel várjuk, hogy a Nokiával közösen elkezdjünk a mobiljátékok fejlődését ösztönző szolgáltatásbiztosítási rendszer kifejlesztését” mondta Mitch Lasky, az Electronic Arts alelnöke. „Az együttműködés az EA nagyszerű márkáit és fejlesztőstúdióit ötvözi a Nokia innovatív hardvereivel és globális jelenétével.”

„A Nokia játékokkal kapcsolatos stratégiájának lényege, hogy megkönnyítse a minőségi mobiljátékok elérését, megvásárlását és lejátszását. Ennek megvalósításán nagy örömmel dolgozunk együtt az Electronic Arts-szal” mondta Jaakko Kaidesoja, a Nokia Multimedia részlegének játékokért felelős igazgatója. „A Nokia és az Electronic Arts egyformán vélekedik a mobiljátékokban rejlő lehetőségekről és azok valóra váltásáról. A Nokia hardver, praktikum, és szoftverplatformok terén megszerzett elsőrangú szaktudását az Electronic Arts márkáival és minőségi mércéjével ötvöző együttműködés eredménye magáért beszél majd.”

A Nokia 2007 első felében bemutatkozó, új generációs mobiljáték-platformjával a gazdag és lebilincselő játékok számos Nokia telefonon könnyen elérhetők, megvásárolhatók, lejátszhatók és megoszthatók lesznek. Az Electronic Arts több népszerű EA SPORTS™ és EA™ márkájú mobiljátékot szállít majd az új generációs mobiljátékok bemutatkozása alkalmából.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés