A Microsoft bemutatta a Colouddal közösen fejlesztett fülhallgatóját

Hirdetés

A kizárólag audio eszközökkel foglalkozó svéd érdekeltségű Coloud és a Nokia házassága már nem új keletű, gyártottak már közös hangszórókat, fejhallgatókat és in-ear fülhallgatót is, természetesen mindig az aktuális Nokia készülékekkel megegyező színárnyalatban és headset funkciókkal. Az együttműködés a Nokia-Microsoft névváltás ellenére mit sem változott, a tegnapi napon bemutatták a következő közös fejlesztésüket, a Hoop by Coloud WH610 névre hallgatót.


[+]

A képen egy earbud kialakítású fülhallgatót láthatunk, ami a sportfülhallgatókra jellemző formavilággal bír, a Microsoft szerint pedig por-, fröccsenés- és izzadtságálló, a kábele pedig egy fényvisszaverő réteggel van bevonva, ami segíthet abban, hogy éjszaka is láthatók maradjunk. Specifikációk terén semmi eget rengetőt nem olvashatunk, 32 Ohm-os impedancia, 20-20 000 Hz-es frekvenciatartomány és 20,5 grammos tömeg jellemzi. A Hoop by Coloud természetesen headset funkciókkal is bír, illetve felvevőgombot és hangerőszabályzó billentyűket is kapott, ezek természetesen Lumiákkal működnek elsődlegesen, de egy-két újabb androidos készülék is vezérelhető vele az eddigi tapasztalatok alapján.

A fülhallgató egyelőre kizárólag Európában lesz elérhető zöld, narancssárga és fekete kivitelben, 29 euróért kínálják, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a hazai forgalmazásba is 10 000 forint alatt kerülhet be a közeljövőben.

Előzmények

Hirdetés