A meghívásos rendszer marad, ám sokkal több OnePlus 2 lesz raktáron a startkor

Hirdetés

Flagship killer”, azaz a hangzatos zászlóshajó gyilkos szlogennel mutatkozott be tavaly egy fiatal vállalat, a OnePlus első készüléke, a One. A csúcskészülék féláron stratégia még rendbe is lett volna, azonban a meghívásos rendszer, amelyen keresztül a készülékhez hozzá lehetett jutni, a kezdeti súlyos készlethiány miatt problémás volt. Ez idővel megoldódott, és a készülék elkezdett más úton is forgalomba kerülni (így jutott el Magyarországra is), ám sokan addigra már annyira csalódtak a késések és a gyártó ködös válaszai miatt, hogy elfordultak a terméktől.

4 GB LPDDR4 RAM Oneplus 2

A OnePlus most mégis azzal a hírrel szolgált, hogy marad a meghívásos rendszer, viszont tanultak a tavalyi esetből, és a kezdő készlet a OnePlus 2 forgalomba kerülésekor ötvenszer akkora lesz, mint tavaly. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az egyéb csatornákon mikor és milyen mennyiségben lehet majd hozzájutni a phablethez, amely Snadragon 810-es rendszerchippel érkezik, mindenesetre akad bolt, amelyik elébe ment a dolognak, és bár még termékképe sincs, már listázza a készüléket előrendelésre. A OnePlus 2 július 28-án mutatkozik be.

Azóta történt

  • 51460, 63719

    Nem titkos kódokat vagy rejtjelezett koordinátákat, hanem AnTuTu pontszámokat lát a kedves olvasó, méghozzá a hamarosan elstartoló OnePlus 2-től.

  • Megmutatta magát a OnePlus 2

    Persze nem a publikumnak, hanem a kínai hírközlési hatóságnak, amely lencsevégre kapta a hétfőn bemutatkozó új OnePlus készüléket.

  • Több mint egymillióan igényeltek OnePlus 2 meghívót

    Úgy tűnik, hogy a kellemes specifikációk és a kiváló árazásnak köszönhetően egyre csak nő az igény a vállalat újdonsága iránt.

  • 64 másodperc alatt 30 ezer OnePlus 2 fogyott

    Kínában kicsivel több mint egy perc alatt elkapkodták a vállalat legújabb termékének első készletét. Ott ugyanis nem kellett meghívó.

Előzmények

  • Háromféle OnePlus 2 érkezhet?

    A OnePlus 2 Bluetooth SIG certifikációjakor derült ki, hogy háromféle modell is piacra kerülhet a kínai gyártó idei csúcsmodelljéből.

  • Ujjlenyomat-olvasót is kap a OnePlus 2

    Ugyan a hivatalos bejelentésére még várni kell, a OnePlus nemcsak megnevezte a One folytatását, hanem szép lassan minden részletet nyilvánosságra hoz azzal kapcsolatban.

  • Képen a OnePlus 2 prototípusa

    Maga a OnePlus tette közzé azt a képet új játékának poszterén, amelyen megpillantható a One folytatásának korai, tervezési fázisban lévő prototípusa.

  • OnePlus One - Kína már itt One

    Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.

Hirdetés