A MediaPad X2-t is beárazták

Hirdetés

Barcelonában kipróbáltuk a Huawei új csúcskategóriás táblagépét, az elegáns fémházba burkolt MediaPad X2-t, amely több fronton is előre lépett elődjéhez képest, bár a 183,5 x 103,9 x 7,18 milliméteres és 249 grammos paraméterek, valamint a héthüvelykes, 1200 x 1920 pixeles kijelző megmaradt. Az X2 ellenben jóval erősebb hardvert kapott, méghozzá a nyolcmagos HiSilicon Kirin 930-ast 2 gigabájt RAM-mal a 16 gigabájtos és 3 gigabájt RAM-mal a 32 gigabájt belső tárolóval felszerelt variáns esetében.

Az EMUI 3.0-ás verziója a Mate7 után az X2 esetében is visszatér, ezúttal Android 5.0-ás alapokon. A készülék az 5 megapixeles előlapi kamerával, a 13 megapixeles hátlapi szenzorral és az 5000 milliamperórás teleppel igen komoly ajánlatnak ígérkezik a táblagéppiacon, Antonio Monaco pedig megtudta, hogy Európában pontosan mennyiért lehet majd a fémházas versenyzőt beszerezni. A WiFi-s kiszerelés ezüstszínű változata Németországban 349 euróért, az aranyszínű pedig 399 eurórért lehet a vásárlóé. Az előbbi 16 gigabájtos, az utóbbi 32 gigabájtos belső tárolóval rendelkezik. A magyarországi megjelenésről és árakról egyelőre nem tudunk biztosat mondani, mindenesetre az MWC-s próba után szívesen kiveséznénk a Huawei táblagépét részletesebben is.

Azóta történt

  • Három friss táblagépet is elhozott a Veletechre a Huawei

    A MediaPad X2 és T1 10 mellett egy eddig ismeretlen, be nem jelentett modellre is rábukkantunk szombaton, a Huawei standjánál.

  • Honor tablet mutatkozott be

    Bár a sajtóközlemény phabletnek nevezi, a Honor X2 a héthüvelykes MediaPad X2 táblagép kiköpött mása, csak a Huawei logó helyett Honor felirat virít rajta.

Előzmények

Hirdetés