A HTC Desire 820 a soros, hogy Android 6.0-ra frissüljön

Szerencsére egyre gyakrabban számolunk be a csúcskategória alatt forgalomba került készülékek Android 6.0-s frissítéséről, amely szép lassan kezdett a zöld robotos mobilok között elterjedni, pár hete aztán komoly lendületet vett. Most egy HTC phablet a soros, hogy az olyan Marshmallow-s újdonságokat megkapja, mint a fejlettebb értesítéskezelés vagy a Doze szundító üzemmód.

HTC Desire 820 kézben tartva
[+]

A Desire 820 tavaly járt nálunk, akkor még 4.4.4-es Android főverzióval, úgyhogy idő közben két zöld robotos generációval is előrelépett a rendszer, amely immáron a gyártói Sense UI 7.0-s verzióját futtatja, természetesen Marshmallow-s alapokon.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC One E9+ dual sim - plasztik(ai) műtét

    A One M9 BoomSound hangszóróit, remek hangminőségét és fürge rendszerfelületét műanyag testbe ültették, QHD-s kijelzővel megspékelve. Ez a beavatkozás azonban nem lett olcsó.

  • HTC One A9 - arany(áras) középút

    Újabb készülék visszhangját határozzák meg bizonyos formai hasonlóságok, pedig bőven vannak az A9-nek érdemei. Az árazást viszont nagyon, de nagyon elmérték.

  • HTC Desire 820 - korlátozott vágyak

    A HTC Desire-széria felső-középkategóriás phabletje nem sikerült rosszul, de vannak hibái és több fontos dolog maradt ki belőle megindokolhatatlanul.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés