A HTC 10 után jöhet a Desire 10

Hirdetés

Evan Blass rendületlenül ontja magából a kémhíreket, és mivel egy részük ezeknek később igaznak bizonyul, nem lehet csakúgy elmenni a Tweetjei mellett. Most például azt írta @evleaks névre keresztelt fiókjában, hogy nincs HTC 10 Desire 10 nélkül, ami elég egyértelmű célzás arra, hogy az alacsonyabb árkategóriás sorozat is megkapja a 10-es számozást.

HTC Desire X
Volt már HTC Desire X (fent), csakhogy az X ott betűt és nem római számot jelölt [+]

Ráférne a HTC-re egy ütős ajánlat az év második felében, a hírek szerint ugyanis a 10 nem igazán fogy, hiába tettek fel mindent megújulásra. Blass szerint a Desire 10 a harmadik negyedévben futhat be, méghozzá a HTC 10-hez hasonló hátlapi kamerarendszerrel, lézeres fókusszal és dupla ledes villanóval.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • A HTC 10-et is meggyötörték

    Vajon kiállja-e a HTC 10 a kaparás-, a hajlítás- és a hőpróbát? Jerry a JerryRigEverythingtől újabb csúcskészüléket tesz ki a természet elemeinek.

  • A HTC 10 Lifestyle is bemutatkozott

    Bár nem mindenki örül neki, mert bizonyos piacokon ez a Snapdragon 652-es kiszerelés, és nem a 820-as variáns kerül forgalomba.

Hirdetés