A Gigabyte okostelefonok zászlóshajója is megérkezett

A Gigabyte a jelek szerint egyre nagyobb hangsúlyt fektet mobilkommunikációs termékekre, ennek példája a hivatalosan tegnap bemutatkozó új csúcsmodell, amely gSmart i128 néven kerülhet az üzletekbe - sajnos egyelőre csak külföldön.


Forrás: www.mobile-review.com

A készülék Windows Mobile 5.0-át futtat, és bár a részletes technikai specifikációk még nem láttak napvilágot, az biztosnak tűnik, hogy a gyártó arra büszke, hogy hatalmas nyelvi támogatást biztosít a készülékhez, állításuk szerint a világ 98 országában élő emberek nyelvén képes kommunikálni a készülék. A kijelző már 262 ezer színben pompázhat, a memória miniSD kártyával bővíthető (a gyártói alapcsomag tartalmaz is egy 256 megabájtos egységet). A burkolat alatt egy 416 Mhz teljesítményű Intel processzor bújik meg, a beépített Bluetooth csak 1.2-es verziószámú, az USB kapcsolat pedig sajnos csak 1.1-es.

A Wi-Fi, a 2 megapixeles kamera és az FM-rádió mellett a másik nagy újdonság a TV adások vételére szolgáló antenna, amely földi sugárzású adók műsorát képes fogni NTSC és PAL rendszerben. Üzletemberek számár a push email funkció lehet hasznos. A hátlap alatt lapuló akkumulátor 125 órás készenléti időt biztosíthat. Sajnos ha nincs Wi-Fi a közelben, akkor a leggyorsabb adatátviteli mód a GPRS, sem EDGE, sem 3G nincs a készülékben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés