A ''félelmetes mobiltelefonokról'' élőben

Az It.news mobiltelefonok sugárzásáról szóló múlt heti hírében olvasható országos felmérés adta az alapot a radiocafé technoMÁNIA műsorának eheti vitájához. A TNS Hungary piackutató cég elemzése szerint ugyanis a magyar mobiltelefon-használók rendkívül megosztottak abban a kérdésben, hogy vajon a készülékek sugárzása jár-e egészségkárosító hatással. Ugyanakkor az is kiderült, hogy a megkérdezettek 60 százaléka hajlandó lenne többet fizetni egy olyan készülékért, amely bizonyítottan alacsonyabb szintű sugárzást bocsát ki.

A témával kapcsolatos részinformációkat eloszlatandó a technoMÁNIA műsorvezetői két szakértőt hívtak meg a kedd esti műsorba: dr. Thuróczy Györgyöt, az Országos Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi Kutató Intézet (OSSKI) főosztályvezetőjét és Orbán Gábort, a TNS Hungary telecom szektorának vezető elemzőjét, a fenti felmérés összeállítóját.

A radiocafé 98.6-on – illetve a rádió honlapján keresztül online – ma este 18.30 órai kezdettel hallható beszélgetésnek az IT.news jóvoltából olvasóink is aktív részesei lehetnek fórumunkon keresztül. Ha éreznek némi aggodalmat, amikor a mobilt a fülükhöz emelik, vagy épp ellenkezőleg, badarságnak tartják az ilyen félelmeket, most alkalom nyílik ezt megbeszélni.

Előzmények

Hirdetés