A BoomSound a főszereplő a HTC új előzetesében

Hirdetés

Két tulajdonságával is összetéveszthetetlenül kitűnik a HTC One sorozat a többi csúcskategóriás vagy bármilyen egyéb okostelefon közül. Az egyik a tenyérbe simuló, fémkeretes ház, a másik pedig az előlapon található, BoomSound névre hallgató sztereó hangszórópár, ami nem csak tekintélyparancsoló méretekkel bír. hanem nagyon jól is szól.

Egyelőre megoszlanak a vélemények arról, miszerint a vasárnap bemutatkozó One M9 az előző generációkhoz hasonló méretű, avagy azoknál jóval vékonyabb hangszórórácsokkal mutatkozik be, mindenesetre a tajvaniak legújabb reklámfilmje a BoomSound rendszerre hívja fel a figyelmet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • Windowsos variánst kaphat a „HTC One M9” is

    A One M8 után elképzelhető, hogy a következő HTC csúcsmodellnek is érkezik a Windows Phone-os, vagy a 10-es rendszerverzió után egyszerűen csak windowsos változata.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés