A9 néven érkezik a ƒ„HTC Aero”?

Hirdetés

Két készülőfélben lévő HTC csúcsmodellről is hallani mostanság pletykákat és állítólagos kéminformációkat. A „Hero” becenevű eszköz a friss hírek szerint O2 néven startolhat el valamikor a következő év elején, amikor a Snapdragon 820-as SoC elérhető lesz, és 6 hüvelykes QHD kijelző viríthat az phablet előlapján, amivel a HTC One Max örökébe léphetne a 4 GB RAM-mal szerelt kütyü.

A HTC One M9 szálcsiszolt fém hátlapján egy nagy felbontású kamera virít
Egy ideje már pletykálnak a HTC Aeróról, amely a One M9-hez hasonlóan (fent) fémházzal és többek között szürke festéssel érkezhet [+]

Most a másik sokat emlegetett készülék típusnevére is tipp érkezett: a Mobile-Dad.com úgy tudja, hogy a „HTC Aero” egyszerűen csak A9 néven mutatkozhat be, talán még ebben az évben, amennyiben a MediaTek tízmagos, Helio X20-as SoC-ja elérhető lesz. Túl sok más információ nem derült ki, csak annyi, hogy ez az eszköz folytathatja a fémházas hagyományokat, az kijelzőt a széleinél ívesre csiszolt üveglap védheti, arany és szürke színvariánsokban lehet elérhető, és 3-4 ezer jüan között mozoghat az ára (kb. 130-170 ezer forint).

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Fotók árulkodnak a ƒ„HTC Aero”-ról

    A kéminformációk és a találgatások után már élő fotón is láthattuk a „HTC Aero"-t, de a képek minősége bőven hagy kívánnivalót maga után.

  • Mit mutat be szeptember 29-én a HTC?

    Három héten belül kerül megrendezésre a következő, nagyobb HTC-esemény, amin okostelefon(ok), illetve okosóra is napvilágot láthat.

  • Teljesítményteszten járt a „HTC A9”

    Elképzelhető, hogy az a készülék próbálta ki magát a Geekbench teljesítménytesztjén a tízmagos Helio X20-as rendszerchippel, amelyiket szeptember 29-én leplez le a HTC a nagyközönség előtt.

  • Snapdragon 617 SoC-vel érkezik a One A9?

    Az @evleaks szerint a HTC-nél a frissen bemutatott középkategóriás lapka mellett fognak dönteni legújabb, Full HD kijelzővel szerelt készülékük esetén.

Előzmények

Hirdetés