9 millió előrendelés érkezett a Honor 7-re

Hirdetés

A Huawei kötelékébe tartozó, ám saját logóval rendelkező brandet olvasóink is egyre jobban ismerhetik, hiszen a Honor 4X, a Honor 6 és a Honor 6 Plus is remekül sikerült, a középső darab még a Mobilarena Különösen Ajánlott plecsnijét is elhódította. A Honor 7 még magasabbra tette a lécet: a fémháztól az ujjlenyomat-olvasón át a 20 megapixeles kameráig számos erőssége akad a készüléknek, ráadásul a Kínai Népköztársaságban már mintegy 90 ezer forintért előrendelhető a 16 gigabájtos kiszerelés. Aligha meglepő ezen előzmények után a Honor bejelentése, miszerint csak eddig és csak a hazai piacon 9 millió előrendelés érkezett a Full HD-s, 5,2 hüvelykes okostelefonra.

Már most hatalmas siker a Honor 7

Az a sajtóközleményből nem derül ki, hogy a 9 millió darab csak a felhasználói előrendeléseket jelenti, vagy a hatalmas kínai szolgáltatók igényeit is belekalkulálták, mindenesetre, amikor a HTC vagy a Sony minden milliomodik új csúcskészülék értékesítéséért megküzd, ezek a számok a Honor 7-től igencsak jól hangzanak. A sajtóközlemény megjegyzi, hogy a 2013-ban életre hívott brand már 74 piacon jelen van, Frank Yao, a Honor ügyvezető igazgatója pedig a nemzetközi piacokon is komoly sikerre számít. „Rendkívül izgatottak vagyunk a Honor 7 helyi sikerét látva, és az európai felhasználóktól is komoly érdeklődésre számítunk. A Honor brand új csúcskészüléke továbbra is komoly innovációkat ígér, kedvező áron. Az mobilos közösség visszajelzései igencsak pozitívak, ami megerősít bennünket eltökéltségünkben, hogy odafigyeljünk a felhasználói igényekre, és túlteljesítsük elvárásaikat.” A Honor 7 európai premierjének időpontja egyelőre még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 6 Plus - fókuszban a fókusz

    A remekül sikerült Honor 6 nagy testvére több egy phablet méretű variánsnál, a hátlapon például nem egy, hanem két kamera felel a remek képminőségért.

  • Honor 6 - becsületbeli ügy

    Új márkát hozott létre a Huawei, Európában és hazánkban is kapható már a Honor 6, ami újfajta értékesítési modellel próbál vásárlókat szerezni. És erre minden esélyük meg is van.

Hirdetés