8 mag, 4 giga RAM, 200 dollár?

Közeleg a karácsony, és az UMi valami egész különlegessel készül az alább mellékelt kép szerint: a 89 dollárért igen jól felszerelt Rome után hamarosan egy 4 gigabájt rendszermemóriával és a Helio X10-es SoC-vel felszerelt készüléket mutathat be, méghozzá 199 dollárért (kb. 58 ezer forint). Többet egyelőre nem tudni, ahogy például azt se, hogy a karácsonyfa alá megérkezik-e a kütyü, vagy csak a bejelentést tartogatja a gyártó az ünnepekre.

4 gigabájt RAM-mal érkezik egy 200 dolláros UMi okostelefon
4 gigabájt RAM-mal érkezik egy 200 dolláros UMi okostelefon

Az viszont jól látszik a fotón, hogy ez az UMi készülék is fémkeretet kapott, a kijelzővédő üveg szélei pedig látszólag lekerekítettek a kényelmesebb használat érdekében. A TechLector úgy tudja, hogy a szóban forgó mobilnak lesz 16 és 64 gigabájt tárhellyel felszerelt változata. Valamikor érkezik egyébként az UMi Zero 2 is két kijelzőjével, ám azt egyelőre nem tudni, hogy a most megmutatott eszköz annak egy variánsa, avagy egy más néven bemutatkozó készüléket aggatott fel a gyártó a karácsonyfára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • UMi

Előzmények

  • UMi Hammer S - a helység kalapácsa

    Nem a komikus eposzról beszélünk a mai tesztünkben, hanem egy feltörekvő gyártó új phabletjéről, ami a tömege alapján akár kalapács is lehetne, de még elméletben sem strapabíró.

  • Két kijelzővel érkezik az Umi Zero 2

    Az Umi Zero folytatásáról túl sok mindent még nem közölt a feltörekvő gyártó, az viszont jól látszik az első hivatalos képeken, hogy az inspiráció forrása az orosz Yotaphone.

  • UMi Zero - Zorro álarca

    A kínaiak üdvöskéje kellemes felhozatallal támad, ám az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt és a nyolcmagos processzort az akkumulátor nem bírja annyira.

  • UMi X3 - umiverzum

    Kínából érkezett, papíron meglepően sokat tud, többféle módon is be lehet szerezni, de messze nem hibátlan. Egy a sok közül, de a paletta felső részéről kiválasztva.

Hirdetés