720p-s Lenovo Vibe Shot járt a TENAA-nál

A Lenovo az idei MWC kiállításon mutatta be az 1080p-s IPS kijelzővel szerelt Vibe Shot-ot, ami Snapdragon 615-ös lapkakészlettel, Adreno 405-ös grafikus gyorsítóval és 3 gigabájt RAM-mal operál, de az igazi érdekessége nem a hardverben, hanem a kamerában rejlik, ugyanis egy 16 megapixeles BSI szenzor, egy háromtónusú ledes vaku és egy dedikált kameragomb segíti a tökéletes képek elkészítését.


[+]

A TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság leleplezte a készülék kisebb és valószínűleg olcsóbb variánsát: a Z90-3 névre hallgató modell 5 hüvelykes, 720p felbontású kijelzővel jelentkezik a közeljövőben. Hardveres téren közel ugyanazt kapjuk, mint a testvér esetében: 64-bites Snapdragon 615 SoC, méghozzá 3 gigabájt RAM támogatásával. A hátlapi kamera valószínűleg ugyanaz a 16 megapixeles BSI szenzor lesz tripla ledes segédfénnyel, mint a korábbi verzió esetében. A belső tárolóegység mérete 32 gigabájtos lehet, ami igény szerint microSD kártyával tovább bővíthető.

A Vibe Shot Android 5.0 Lollipop rendszerverzióval debütált, a kisebb felbontású kijelzővel szerelt modell remélhetőleg már az 5.1-gyel fog érkezni. A készülék minden valószínűség szerint dual SIM-es lesz, illetve 4G hálózatokon is működik majd. A pontos debütálási időpontról még nincs információnk, de valószínűleg hamarosan megtörténik a bemutató.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés