6 GB RAM-mal érkezik a Vernee követező készüléke

Habár a Vernee jó ideje bejelentett és talán legjobban várt, de mindenképpen legerősebb ajánlatáról továbbra sem tudjuk, hogy mikor, vagy érkezik-e egyáltalán, novemberben sem maradunk újdonság nélkül. A pletykák szerint Vernee Mars névre keresztelt készülék jövő hónapban érkezik, méghozzá 6 GB rendszermemóriával felszerelve.


[+]

Az új jövevény elvileg nem fogja felüllicitálni az Apollót, legalábbis a hiányos információk alapján még mindig a Helio X20-szal, szintén 6 GB RAM-mal, nyomásérzékeny QHD kijelzővel és 128 GB tárhellyel bejelentett készülék lesz a legacélosabb. A Marsról - ha ugyan tényleg így fogják hívni - eddig csak annyi derült ki, hogy a 6 GB rendszermemória a 16 nanométeres gyártástechnológiával készülő, 2,3 GHz-es, nyolcmagos Helio P20-szal fog együttműködni.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb OTA frissítést kapott a Vernee Thor

    A Vernee első készüléke még csak három hónapos, de máris megérkezett a negyedik frissítőcsomag. Eddig úgy tűnik, a Vernee tényleg betartja a vásárlóknak tett ígéretét.

  • Erődemonstráció - Vernee Apollo Lite

    A Thor sikere után a Vernee tolt egyet második, csúcskategóriába szánt készülékének marketingjén is, bár az Apollo Lite specifikációja ránézésre magáért beszél.

  • Vernee Thor - mondhatni isteni

    Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.

  • Még erősebb lesz a Vernee Apollo

    A nemrég bemutatkozó új márka legütősebb ajánlata a megjelenés előtt tovább növelte a lóerők számát. A tízmagos rendszerchip mellé 6 gigabájt RAM és nyomásérzékeny kijelző jár.

Hirdetés