Hirdetés

Méretes lencsékkel érkezik az Oppo Reno4 Pro

A kamerapúphoz képest is kiemelkednek a következő Reno csúcskészülék optikái. Nem lesz gond a gyorstöltéssel és az adatátvitellel.

Hamarosan generációt vált az Oppo Reno mobilfamília, amely a felső-középkategóriában és az olcsóbb zászlóshajók között versenyez, számos 4G-s modell után pedig felbukkant több 5G-s kiszerelés MediaTek Dimensity chipsetekkel.


(forrás: Weibo) [+]

Az első hivatalosnak tűnő, de nem hivatalosan lencsevégre kapott Reno4 Pro poszterek láthatóan egy üzletben lettek kihelyezve, így elég hitelesnek tekinthetők, és mindjárt feltűnhet olvasóinknak a három méretes hátlapi kameralencse, amely a szokásos púp síkjából is kiemelkedik. Az ultra steady felirat a jobbjukon fejlett képstabilizálást vetít előre, a poszterek feliratai pedig az éjjeli módot és az új szintre emelt videózást is kiemelik.


(forrás: Weibo)

Ez azért is ígéretes, mert egy BBK-s társ, a gimballal szerelt Vivo X50 Pro szintén a videózást készül továbbfejleszteni, szóval ezen a fronton vannak még a telefonokban kiaknázható lehetőségek. A poszterek az 5G modemet és a 65 wattos gyorstöltést is megemlítik, az viszont még nem világos, hogy a Reno4 família mikor mutatkozik be, és mennyibe fog kerülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés