5 hüvelykes iPhone-ról csacsogott egy Foxconn alkalmazott

Sokáig tartotta magát az Apple ahhoz, hogy a 3,5 vagy a 4 hüvelykesnél nagyobb méretű kijelzők már nem kezelhetők kényelmesen. A piac viszont másképp gondolta, az androidos telefonok ennél jóval méretesebb megjelenítőkkel láttak napvilágot, amire válaszként az almás cég leleplezte a 4,7 és 5,5 hüvelykes iPhone 6-ot és 6 Plust. A felhasználók egy része viszont hiányolja az iPhone 5s méretét, az utóbbi időben lehetett is arról hallani, hogy a cupertinóiak idén visszahozzák ezt a típust is.

Ahogy az viszont lenni szokott, most megint egy ellentétes hírről számolt be a világmédia, hiszen az egyik Foxconn alkalmazott épp arról osztott meg információt a nagyérdeművel, hogy már gyártósorra helyezték az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt (441 ppi) iPhone készüléket, aminek hátlapjára továbbra is egy 8 megapixeles, dupla ledes villanóval ellátott kamera kerül. A 12 megapixeles szenzor állítólag csak a "6s Plus" kiváltsága lesz.

Ezzel egyébként úgy nézne ki az Apple idei portfóliója, hogy megmaradna az 5,5 hüvelykes phablet, megjelenne az új 5 inches modell, a 4,7-es variáns pedig lényegében a már sokat emlegetett "6c" lenne, méghozzá HD kijelzővel. Hogy aztán ebből mi az igaz, és mi értelme lenne megint újracsomagolni (ráadásul lehet csak műanyag házba) egy már meglévő terméket, azt jelenleg csak az Apple tudja, mi pedig majd szeptember 9-én vagy 18-án ismerhetjük meg a részleteket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés