5.2 vagy 6.0 lesz az Android M verziószáma?

Hirdetés

Bár aligha foglalkoztat tízből három embernél többet (persze nem végeztünk ez ügyben felmérést), azért biztosan sok olvasónk kíváncsi arra, hogy milyen édességnevet takar az "M" Az Android M-ben (az Android L a lollipopot választotta), illetve milyen verziószámmal startol el az őszre tervezett újabb rendszerfrissítés, amely már tesztelési fázisban van. Nos, a Technodify most rábukkant pár közvetett bizonyítékra, amely az 5.2-es számra utal.

Android 5.2-re céloz a demó mód órája a Developer Preview alatt
[+]

Amennyiben valaki az Android M Developer Preview-t futtató készülékét demó módba teszi, az értesítési sávban állítólag 5:20-ra vált az óra. Ha ez jelentéktelen dolognak tűnne, érdemes megemlíteni, hogy korábban megjelentek olyan képernyőképek a Google-től, amelyeken a soron következő verziószámokra célzott az idő, így akadt 4:40-es screenshot (Android 4.4 KitKat) és 5:00-s is (Android 5.0 Lollipop). Akármi is lesz a verziószám, sokan már most arról számolnak be, hogy az M előrelépés az L-hez képest úgy stabilitás, mind készenléti üzemidő terén, úgyhogy alig várjuk már az őszi, hivatalos startot.

Azóta történt

  • Kérsz Mályvacukrot?

    Marshmallow, vagyis Mályvacukor a következő Android főverzió neve, amely nem 5.2, hanem 6.0 verziószámmal indul útjára a fejlesztői változatok után, méghozzá az ősszel. A 6.0-s SDK-k már elérhetők.

  • Sony kameraszenzorral érkezhet a BlackBerry Priv

    A Sony IMX230-as fényérzékelő lapkája lapul friss pletykák szerint a hamarosan bemutatkozó, androidos BlackBerry Priv hátlapi kameralencséje mögött.

  • Elstartolt a Microsoft Arrow Launcher

    Elhagyta a béta előtagot a Microsoft androidos készülékekre szánt launchere, amely leegyszerűsíti az alkalmazások és az ismerősök gyors elérését.

  • Újragondolja az Android One projectet a Google?

    Nem váltak igazi sikertermékké az eddigi AO-s készülékek, mivel nem tudták a konkurens ajánlatokkal felvenni a versenyt a fejlődő országokban.

Előzmények

Hirdetés