4,8 milliméter vékony lett a Micromax mobilja

Még júniusban mutatta be a Micromax a Canvas Sliver 5 névre keresztelt mobilját, ami 5,1 milliméteres oldalszélességgel hívta fel magára a figyelmet. Az indiai cég most egy újabb készülékkel örvendeztette meg a világ második legnépesebb országának lakóit, hiszen piacra dobta a Canvas 5 készüléket, ami 11 999 rúpiába, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva mindössze 52 ezer forintba kerül, és hazai földön offline és online forrásokból is elérhető.


[+]

Az előbb feltüntetett árért cserébe egy Gorilla Glass 3 üveggel védett, 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel szerelt mobilt kapunk, a hardveres erőforrást a MediaTek MT6753 garantálja, az 1,3 GHz-es processzorban nyolc mag dolgozik. A maximum 64 GB-os microSD kártyával bővíthető 16 GB-os adattároló mellé 3 GB RAM jár, így elvileg az alkalmazások egyidejű futtatása sem okoz majd gondot. A két SIM-et kezelő telefon hátlapján egy dupla ledes villanóval megtámogatott, Samsung 3M2 szenzorral ellátott 13 megapixeles fényképező kapott helyet, az előlapi kamera 5 megapixel felbontású képeket készít.


[+]

A teljesen fém készülékház mindössze 4,8 milliméter vékony, ebbe belefért egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor, ami a hivatalos weboldal szerint 10 óra beszélgetést bír ki egy feltöltéssel. Adatkommunikációs szempontból teljesen korrekt felhozatallal kecsegtet a mobil: Car.4-es 4G/LTE, WiFi, GPS, Bluetooth fért a repertoárba. Az Android 5.1 operációs rendszerrel debütáló Canvas 5 több szoftveres extrát is kapott, ám ezeket egyelőre csak az indiai felhasználók élvezhetik, hiszen a telefon globálisan még nem kerül forgalomba.

Azóta történt

  • Két új Micromax mobil érkezett

    A Canvas 6 és a Canvas 6 Pro, amik 5,5 hüvelykes és Full HD felbontású kijelzővel láttak napvilágot, a hardveres felszereltség azonban eltérő és érdekes.

  • A Micromax is vágott a kávákból

    A Canvas Infinity 18:9-es megjelenítőt, 16 megapixeles szelfikamerát és baráti árazást kapott Indiában.

Előzmények

Hirdetés