2K kijelzővel felszerelt Elephone csúcsmodell érkezhet

A mai napon zárul a hong kongi Global Source Mobile Electronics Fair kiállítás, ahol rengeteg kínai és koreai gyártó vonultatta fel termékpalettáját, többek között a hazánkban már valamelyest ismert Elephone is. A kínai cég kivitte erre a kiállításra a két legújabb modelljét, a P7000-et, illetve a G9-et, ezen felül pedig egy rejtélyes termékükről is csepegtettek némi információt.

A képen a rejtélyes eszközről láthatunk képet.
[+]

Ha hihetünk az állításnak, akkor a P7000 mellett egy másik csúcsmodellt is piacra dob idén az Elephone, aminek specifikációjába már a mai napon betekintést nyerhettünk. A készülék 2K kijelzőt fog kapni, 4 gigabájt RAM-ot, illetve egy ujjlenyomat-olvasó szenzor is várható a hátlapjára. A MediaTek hardver helyett egy Intel processzort kaphat az új üdvöske, szoftveresen pedig nem csak az Android 5.0, hanem a Windows 10 is elérhető lesz rá, az azonban még nem tisztázott, hogy dual bootra képes eszközt kapunk majd, vagy két változatban lesz majd elérhető a termék.

2K kijelzővel érkezhet az új Elephone.

Kamera vonatkozásában a Sony IMX230-as, 21 megapixeles szenzora vizionálható a hátlapra, az előlapi érzékelő típusa még ismeretlen. Az eszköz nevéről és a megjelenés dátumáról még nincs információnk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés