24 hüvelykes táblagép a Toshibától

Fura készüléket mutatott be Japánban a Toshiba: a Shared Board (TT301) egy üzleti szférába szánt tablet-megjelenítő hibrid, amely irodákban vagy bármilyen falon elhelyezve szolgálhat érintőfunkciókkal.

A Toshiba Shared Board megjelenítő és androidos táblagép egyben

A TT301 egy meg nem nevezett kétmagos SoC-t kapott 1,5 gigabájt RAM és 16 gigabájtos belső tároló kíséretében. A táblagépen a meglehetősen öreg Android 4.2.1-es rendszer fut. A készülék 802.11a/b/g/n szabványú WiFi modult kapott Miracast támogatással, megjelenítőként pedig kompatibilis HDMI kábel csatlakoztatásával funkcionálhat. Mire használható egy 24 hüvelykes táblagép? Például előadások háttéranyagának megjelenítésére, amihez segítséget nyújthat a beépített infra. A Shared Board megjelenési dátumáról és áráról egyelőre nincs információnk, első körben mindenesetre Japánban startol majd el a méretes hibrid eszköz.

Előzmények

  • Már készülőben van az Android 5.1

    Az első, 5.0-s Lollipop rendszerfrissítés még csak mostanában érkezik néhány Nexus, Motorola és LG készülékre, azonban már gőzerővel dolgoznak a Lollipop első komolyabb ráncfelvarrásán.

  • Új Android még nincs, okosóra és olcsó okostelefon van

    Az idei Google I/O-n láthattunk már valamennyit az Android L-ből, de az okosórákra, az autós felhasználásra és a tévékre is nagy hangsúly került.

Hirdetés