Hirdetés

16 országban debütál a OnePlus One

Úgy tűnik, hogy az Oppo korábbi elnöke által tavaly decemberben alapított OnePlus marketingesei egy másodpercig sem pihennek. Az április 23-án, azaz jövő héten szerdán bejelentésre kerülő készülékről szinte minden nap újabb hírmorzsát szórnak a várakozással teli érdeklődők elé, melyek korábban megerősítették a 400 dollár alatti kezdőárat, illetve az eredetileg tervezett Snapdragon 800 és 2 GB RAM páros erősebbre cserélését is. A legújabb információ már a piaci premierrel kapcsolatos, melyre egyszerre 16 kulcsfontosságú országban kerül sor.

A hivatalos közlemény szerint az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztria, Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Hollandia, Hongkong, Kanada, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország és Szingapúr az elsők között juthat hozzá a készülékhez, melyet követően számos más régióban is bevezetésre kerül. Az 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt készülék a mérsékelt árfekvéshez képest igen jól felszerelt ajánlatnak tűnik, hiszen az előzetes információk szerint 13 megapixeles Sony kamerára, 2,5 GHz-es négymagos Snapdragon 801 processzorra, 3 GB RAM-ra, 16 vagy 64 GB belső memóriára és 3100 mAh kapacitású akkumulátorra is számítani lehet.

Azóta történt

  • OnePlus One – 269 eurótól

    Méretes Full HD kijelzővel, sztereó JBL kihangosítóval, f/2 fényerejű optikával felvértezett Sony kamerával és Android 4.4 KitKat alapokból építkező CyanogenMod 11S operációs rendszerrel érkezik a OnePlus megnéziumba burkolt prémium készüléke.

  • A OnePlus One vonzó áráról

    A kínai cég első embere a rendkívül nyomott ár részleteiről árult el néhány érdekes információt.

  • OnePlus One frissítés érkezett

    Számos hibajavítással és apróbb finomítással érkezik a OnePlus első készülékének CyanogenMod 11S szoftverfrissítése.

  • Csúszik a OnePlus One premierje

    OpenSSL biztonsági rés foltozgatása miatt csúszik néhány héttel a OnePlus első készülékének piaci bevezetése.

Előzmények

Hirdetés